Μπορεί να ανακοινώθηκε χθες στην ιστοσελίδα της Νομικής Σχολής πως τα μαθήματα σήμερα θα άρχιζαν κανονικά, και μάλιστα δια στόματος του προέδρου, Θ. Φορτσάκη, ωστόσο η σχολή παραμένει και σήμερα κλειστή. 

Η σχολή είναι αποκλεισμένη από φοιτητές και διοικητικούς υπαλλήλους οι οποίοι περιφρουρούν το κλειστό κτήριο και μαθήματα δεν γίνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4 το απόγευμα θα γίνει φοιτητική συνέλευση κατά την οποία θα αποφασιστεί εάν θα γίνει κατάληψη.

Στην κανονική του λειτουργία επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους ενώ οι συνάδελφοί τους στο Πανεπιστήμιο Αθηνών βρίσκονται σήμερα σε 24ωρη απεργία και αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη νέα γενική συνέλευσή τους. 

Πάντως, την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεώς αποφάσισε η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τονίζοντας ωστόσο, ότι «παραμένει σε αγωνιστική επαγρύπνηση και ετοιμότητα μέχρι η κυβέρνηση να υλοποιήσει με ταχύτατους ρυθμούς τις δεσμεύσεις της».