Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη βδομάδα στο Ναύπλιο καθώς 200.000 ευρώ κατέληξαν, από λάθος, σε κάδο σκουπιδιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση υποκαταστήματος τράπεζας στο κέντρο του Ναυπλίου αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση. Τα συνεργεία που θα εκτελούσαν τις εργασίες έπιασαν δουλεια στο συγκεκριμένο υποκατάστημα νωρίς το πρωί και κάποια στιγμή μαζί με τα μπάζα πέταξαν και στα σκουπίδια, μετά από εντολή και ένα χαρτόκουτο, που πίστευαν πως περιέχει άχρηστα πράγματα, μαζί με κάποια τμήματα της ψευδοροφής, στον κάδο απορριμάτων έξω και απέναντι από το κατάστημα της τράπεζας.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν την υπόλοιπη ημέρα χωρίς κανείς να καταλάβει κάτι. Όταν όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος «έκαναν ταμείο» τους έλειπαν 200.000 ευρώ!

Ένας πανικός επικράτησε στα γραφεία της τράπεζας χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πως εξανεμίστηκαν από το ταμείο 200.000 ευρώ μετρητά σε χαρτονομίσματα των 200 ευρώ. Η αγωνία για το έλλειμμα στο ταμείο συνεχίστηκε για ένα ολόκληρο 24ωρο, όταν την επομένη, κάποιος εκ των υπαλλήλων θυμήθηκε πως τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί προσωρινά σε ένα χαρτοκιβώτιο.

Τότε συνειδητοποίησαν πως είχαν πετάξει τα χρήματα στα σκουπίδια, τα οποία μάλιστα βρέθηκαν στο ίδιο σημείο καθώς κανείς δεν είχε φανταστεί πως θα μπορούσε στο σημείο να κρύβεται ένας μικρός «θησαυρός».

Τα χρήματα, τελικά, επέστρεψαν στο ταμείο της τράπεζας.