current views are: 1

10 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση23:32

Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού;

Το πρώτο ραντεβού είναι το αρχικό step μιας –πιθανής- σχέσης και το πιο βασικό. Θέλεις να δείχνεις όμορφη και λαμπερή χωρίς να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να μαρτυρά τις ατέλειωτες ώρες που ετοιμαζόσουν μπροστά στον καθρέφτη…

Δημοσίευση 23:32’
αρθρο-newpost

Το πρώτο ραντεβού είναι το αρχικό step μιας –πιθανής- σχέσης και το πιο βασικό. Θέλεις να δείχνεις όμορφη και λαμπερή χωρίς να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να μαρτυρά τις ατέλειωτες ώρες που ετοιμαζόσουν μπροστά στον καθρέφτη…

Το πρώτο ραντεβού είναι το αρχικό step μιας –πιθανής- σχέσης και το πιο βασικό. Θέλεις να δείχνεις όμορφη και λαμπερή χωρίς να δημιουργήσεις ένα σύνολο που να μαρτυρά τις ατέλειωτες ώρες που ετοιμαζόσουν μπροστά στον καθρέφτη…

Οι άντρες ενθουσιάζονται πολύ περισσότερο με μια γυναίκα που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, παρά με εκείνη που δείχνει ότι προσπάθησε πολύ για να φανεί όμορφη. Περιποιήσου τον εαυτό σου, χωρίς όμως να δείχνεις too much για ένα απλό καφέ ή ποτό.

Πριν ξεκινήσεις τις διαδικασίες για το πρώτο ραντεβού, να έχεις στο μυαλό σου ότι ο άνθρωπος που θα είναι απέναντι σου, το πιο πιθανό είναι να μην σε ξέρει και από χθες. Οπότε ακόμα και αν αγαπάς τα εκκεντρικά ρούχα και αξεσουάρ καλύτερα μην επιλέξεις να κάνεις μια θεατράλε εμφάνιση εκείνη τη μέρα. Μείνε σε πιο «κλασικές» επιλογές, χωρίς βέβαια το λουκ σου να θυμίζει εκείνο της μαμάς σου. 

Τι ρούχα να επιλέξω;

-Φόρεσε το τζιν σου ή το δερμάτινο παντελόνι σου, με ένα t-shirt σε χαλαρή γραμμή με glamorous λεπτομέρειες ή έντονα prints. Μη διστάσεις να δώσεις μερικές πινελιές από το προσωπικό σου στυλ σε αυτό το συνδυασμό. Για μια πιο cozy εμφάνιση ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα oversized πλεκτό. Αν πάλι έχεις πιο rock χαρακτήρα επέλεξε το δερμάτινο τζάκετ σου .

-Ένα κομμάτι από δαντέλα ή μετάξι θα αποθεώσει τη θηλυκότητά σου και θα αναδείξει τον αισθησιακό χαρακτήρα σου. Αλλά πρόσεχε μην το παρακάνεις! Δεν θέλεις σε μια απλή έξοδο να μοιάζεις ότι πας στα μπουζούκια ή σε δεξίωση γάμου…

-Πόνταρε στον super trendy συνδυασμό μιας δερμάτινης μίνι φούστας με ένα oversized πουλόβερ για να αποκτήσεις το τέλειο mix& match σύνολο, και να αισθάνεσαι άνετη και cool τη μεγάλη μέρα!

Τι παπούτσια;

-Αν είσαι λάτρης των ψηλοτάκουνων επέλεξε τις κλασσικές μυτερές μαύρες γόβες σου που μπορούν να υποστηρίξουν τέλεια ακόμα και το πιο απλό outfit.

-Αν πάλι νιώθεις ok με το ύψος σου, επιλέξτε biker μποτάκια, sneakers ή ακόμα και τις UGG σου για ένα ραντεβού για ταινία ή καφέ. 

Αξεσουάρ

Ολοκλήρωσε το first date-look σου με εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως ένα oversized κολιέ ή glamorous σκουλαρίκια, που αναδεικνύουν με τον πιο λαμπερό τρόπο από την πιο casual μέχρι το την πιο επίσημη εμφάνιση.


σχετικα αρθρα