Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή, καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία – φωτιά έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, που βρίσκεται προφυλακισμένος, όπως επίσης και του προφυλακισμένου γραμματέα του ναζιστικού μορφώματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ειδικότερα, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκε αρχείο με φωτογραφίες του αποκαλούμενου πυρηνάρχη της Νίκαιας, προφυλακισμένου για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Πατέλη.
Σε βίντεο μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, ακούγεται να λέει : «Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα».

Οι δικαστικές λειτουργοί ερευνούν πολύ προσεκτικά το υλικό που τους εστάλη καθώς πρέπει να αξιολογηθεί και εφόσον αναζητηθούν απαντήσεις να καταλήξουν σε συμπέρασμα για το αν στοιχειοθετείται νέα κατηγορία βάσει των στοιχείων από τις κατασχέσεις των διωκτικών αρχών.

Οι δύο ανακρίτριες εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή στοιχεία από τα επίμαχα αρχεία που καταδεικνύουν ότι υπήρχε πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων των βουλευτίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και Ρένας Δούρου.

Παράλληλα, από τα στοιχεία αυτά έρχεται στο φως μεγάλο οπλοστάσιο της «εγκληματικής οργάνωσης», το οποίο μέλη της και βουλευτής της χρησιμοποιούν για να εκπαιδευτούν. 

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από εκπαιδεύσεις και συγκεντρώσεις μελών, δεκάδες φωτογραφίες όπλων, φωτογραφίες από εκτελέσεις που έκαναν οι ναζί όπως και φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ. Στο υλικό περιλαμβάνονται επίσης μέιλ, αστυνομικές ταυτότητες και πλήθος αρχείων εγγράφων κατηγοριοποιημένων εντός φακέλων.