Πλούσια ευρήματα από τη δράση της Χρυσής Αυγής έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές Αρχές.

Στον υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, βρέθηκε ολόκληρο αρχείο για τον Γιώργο Πατέλη, το κεντρικό πρόσωπο στη δολοφονία του 34χρονου μουσικού μαζί με τον Γιώργο Ρουπακιά. Παράλληλα υπάρχει και φωτογραφία του πυρηνάρχη της Νίκαιας.

Στη φωτογραφία αλλά και στο αρχείο, εκτιμούν οι δικαστικές αρχές, απεικονίζεται η γνωριμία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τον άνθρωπο που φέρεται να κατέβασε το τάγμα εφόδου στη Νίκαια με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας.

Μάλιστα, ο Ν. Μιχαλολιάκος ακούγεται σε βίντεο απ΄ τη μια, να καλεί να μετατρέψουν τον λαό σε χαλύβδινη φάλαγγα και από την άλλη να διακυρύσσει: «Αν υπήρχαν Ναζί ίσως να ήμασταν Ναζί. Αλλά δεν υπάρχουν σήμερα…». 

Οι δηλώσεις και τα βίντεο - «φωτιά» κάνουν προφανές -σύμφωνα με δικαστικές πηγές- ότι οι ανακρίτριες πλέον αξιολογούν με αυξημένες πιθανότητες το ενδεχόμενο να ζητήσουν επέκταση της κατηγορίας και για «προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του πολιτεύματος».

Στους ηλεκτρονικούς φακέλους υπάρχει, μεταξύ άλλων, πλήρης καταγραφή και παρακολούθηση των δράσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ρένας Δούρου, η οποία αναφέρεται ως «ξανθιά». Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, οργάνωνε και σεμινάρια αυτοάμυνας, στα οποία φαίνεται ότι έπαιρναν μέρος και οι κυρίες Ελένη Ζαρούλια και Ουρανία Μιχαλολιάκου.