current views are: 1

11 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση23:31

Εσύ κάνεις στρέτσινγκ στο πρόσωπό σου;

Οι άνθρωποι ξεχνάνε να τεντώνουν το πρόσωπό και το λαιμό τους πράγμα που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Δημοσίευση 23:31’
αρθρο-newpost

Οι άνθρωποι ξεχνάνε να τεντώνουν το πρόσωπό και το λαιμό τους πράγμα που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Οι άνθρωποι ξεχνάνε να τεντώνουν το πρόσωπό και τον λαιμό τους πράγμα που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αν δεν τεντώνεις τον λαιμό σου θα καταλήξεις να έχεις λαιμό γαλοπούλας πράγμα που δεν θέλεις με τίποτα. Όπως κάνεις στρέτσινγκ στο σώμα σου κάθε μέρα (ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις σίγουρα τεντώνεσαι κάθε μέρα και μάλιστα με το που ξυπνάς το πρωί) έτσι πρέπει να κάνεις στρέτσινγκ και στο πρόσωπό και τον λαιμό σου.

Δες μερικά tips για να το κάνεις σωστά.

1. Σήκωσε το κεφάλι σου προς το ταβάνι και πήγαινέ το πάνω κάτω δέκα φορές.

2. Καθώς είσαι καθιστή ή στέκεσαι όρθια με ίσια την πλάτη πήγαινε τα χείλη σου προς τα δόντια σου και άνοιξε το στόμα σου όσο περισσότερο μπορείς. Έπειτα γύρε το κεφάλι σου προς τα πίσω. Μείνει για 30 δεύτερα και ξεκουράσου για 10. Κάνε το ίδιο άλλες δύο φορές.

3. Ξάπλωσε στο κρεβάτι σου με το κεφάλι σου να κρέμεται στην άκρη του κρεβατιού. Σήκωσε αργά το κεφάλι σου μέχρι ο λαιμός σου να ευθυγραμμιστεί με το σώμα σου. Μείνε 10 δεύτερα και επέστρεψε σιγά σιγά στη θέση σου. Ξεκουράσου για 10 δεύτερα και επανέλαβε δύο φορές.

Έξτρα info: Φρόντιζε να είσαι ενυδατωμένη και εσύ και η επιδερμίδα σου. Έτσι το δέρμα σου είναι πιο ανθεκτικό στις ρυτίδες.


σχετικα αρθρα