current views are: 1

12 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση14:28

Μαφιόζικη ενέδρα στον 33χρονο Κίκο Μαρτίνο, γιο του γνωστού εφοπλιστή

Την απόπειρα απαγωγής του σήμερα το μεσημέρι κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 33χρονος εφοπλιστής, Κίκος Μαρτίνος.

Δημοσίευση 14:28’
αρθρο-newpost

Την απόπειρα απαγωγής του σήμερα το μεσημέρι κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 33χρονος εφοπλιστής, Κίκος Μαρτίνος.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Την απόπειρα απαγωγής του σήμερα το μεσημέρι κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 33χρονος γιος της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών Μαρτίνου, Κίκος Μαρτίνος.

Φεύγοντας από τα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται στη Βούλα ο 33χρονος Ανδρέας (Κίκος) Μαρτίνος, γιος του Αντρέα Μαρτίνου ήρθε αντιμέτωπος με δύο οχήματα που του έστησαν ενέδρα στην περιοχή της Βούλας.

Δύο αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και ένα βαν, στις 15.30 προσπάθησαν να κλείσουν το δρόμο στον γιο του εφοπλιστή, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών. Δύο άνδρες φορώντας κουκούλες που κάλυπταν όλο τους το πρόσωπο κατέβηκαν από το βαν κρατώντας, πιθανώς, όπλα (τα αντικείμενα ήταν καλυμμένα με ύφασμα) και χτύπησαν το τζάμι του οδηγού , όμως χωρίς αποτέλεσμα. 

Ωστόσο κατάφερε να διαφύγει κάνοντας όπισθεν και προσκρούοντας στο αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε.

Από την πρόσκρουση ξέσπασε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο των δραστών το οποίο και εγκατέλειψαν στο σημείο, ενώ κατάφερε να επιστρέψει στα γραφεία της εταιρείας και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Το δεύτερο όχημα τύπου βαν βρέθηκε καμμένο λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση, στη συμβολή των οδών Πάτμου και Αθηναΐδος. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα οχήματα επέβαιναν πάνω από πέντε άτομα, πιθανόν ένοπλοι. 

Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος δεν είχε συνοδεία ασφαλείας στις διαδρομές που εκτελούσε παρά μόνο στην οικία του στο Καβούρι, ενώ η αντίδρασή του δεν ήταν τυχαία, αφού έχει λάβει ειδική εκπαίδευση.

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η ΕΛΑΣ στα νότια προάστια για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες και υπαλλήλους της εταιρείας.

Οι πινακίδες του βαν αντιστοιχούν σε άτομο που κατοικεί στον Πειραιά, ενώ του δεύτερου αυτοκινήτου ήταν κλεμμένες.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται και οι κάμερες ασφάλειας της εταιρείας αλλά και οι κάμερες κυκλοφορίας.

Ωστόσο, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Μαρτίνος είναι πρώτος ξάδερφος της βουλευτή της ΝΔ, Γεωργίας Μαρτίνου.


σχετικα αρθρα