Ήρθε ο χειμώνας και θέλεις να πάρεις ένα παλτό για να ανανεωθείς και να δεις το κρύο με άλλο μάτι; Δες παρακάτω τι επιλογές έχεις...

Μαύρο παλτό
Η αλήθεια είναι πως ένα μαύρο παλτό είναι απαραίτητο για τις κρύες μέρες του χειμώνα και βολικό σε ότι αφορά τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις. Αν τα ρούχα σου είναι περίεργα και θεωρείς ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με το κατάλληλο παλτό, το μαύρο σίγουρα θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ένα μαύρο παλτό είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα.

Ροζ παλτό
Μπορεί να είσαι γυναίκα αλλά ένα ροζ παλτό θα βγάλει την παιδική σου θηλυκότητα στην επιφάνεια. Συνδύασέ το με πάρα πολλά χρώματα και απόλαυσε τη γλυκύτητα που σου προσφέτει. Ένα μαύρο skinny απλό ή δερμάτινο παντελόνι και ένα χρωματιστό μπλουζάκι είναι ιδανικό για να ταιριάζει με το ροζ παλτουδάκι σου.

Με σχέδια
Ένα “διασκεδαστικό”, με σχεδιάκια παλτό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξεις το στυλ σου στο λεπτό. Αυτά τα παλτό έχουν από μόνα τους στυλ με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να ψάχνεις ιδιαίτερα τι να φορέσεις από μέσα για να ξεχωρίσεις. Μη φοβάσαι να πας στο ράφτη να το διορθώσει αν χρειάζεται και να το κάνει τέλειο για σένα. Έτσι, θα έχεις ένα παλτό που θα ταιριάζει απόλυτα μόνο σε σένα.

Καμπαρντίνα
Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μία καμπαρντίνα. Είναι ένα κλασικό κομμάτι που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Επίσης συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα. Ταιριάζει με φορέματα, φούστες, skinny παντελόνια, κολάν και πολλά άλλα.

Χρήσιμο τζάκετ
Πέρα από τα πολύχρωμα παλτό και τις καμπαρντίνες υπάρχουν και τα λεγόμενα χρήσιμα μπουφάν-τζάκετ που φοριούνται κάθε μέρα, όλη μέρα. Μπορείς να τα φορέσεις είτε το πρωί, είτε το απόγευμα και να είσαι το ίδιο στυλάτη αλλά και άνετη, πράγμα που είναι πολύ βασικό.

TAGS