Αύριο στις 4.30 το απόγευμα, θα κηδευθεί από το Α΄νεκροταφείο της Αθήνας, ο συνθέτης Μανώλης Ρασούλης, ο οποίος βρέθηκε, χθες, νεκρός στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατος του Μανώλη Ρασούλη επήλθε τελικά από έμφραγμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ματθαίο Τσούγκα, που έκανε το πρωί, την νεκροψία και νεκροτομή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε πριν από δέκα μέρες! Το δεύτερο και θανατηφόρο τελικά έμφραγμα (είχε προηγηθεί, σύμφωνα με τους οικείους του κι άλλο έμφραγμα, καθώς ο ίδιος παραπονιόταν για πόνους στο στήθος προ εικοσαημέρου) το υπέστη ο Μανώλης Ρασούλης το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Βρισκόταν, δηλαδή, νεκρός στο σπίτι του επί εννέα μέρες, μέχρι χθες το πρωί, οπότε εντόπισαν τη σορό του φίλοι, που τού τηλεφωνούσαν, αλλά δεν απαντούσε.

Σημειώνεται, τέλος, πως η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία, ζητά με σχετική ανακοίνωση προς τον Τύπο, αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν στον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτό του Κόσμου».