Στη βάση ενός ανεμιστήρα και μέσα σε σπιρτόκουτα έκρυβαν την κάνναβη τρεις Πακιστανοί στα Τρίκαλα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 38,27 και 25 ετών κατηγορούνται για τα αδικήματα της διακίνησης και κατοχής κάνναβης, καθώς και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση κάνναβης από τους συλληφθέντες, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι τους από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων,με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα στη βάση ανεμιστήρα, 23 σπιρτόκουτα που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 128 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης προοριζόταν για εμπορία, λόγω του ότι ήταν ισόποσα κατανεμημένη μέσα στα σπιρτόκουτα, έτοιμη προς πώληση.

Η κάνναβη κατασχέθηκε, καθώς επίσης το συνολικό χρηματικό ποσό των 330 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων και δύο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 25χρονος συλληφθείς διέμενε παράνομα στη χώρα, στερούμενος παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.