Αυτοί είναι οι 7.400 άνεργοι που πέρασαν σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Αυτοί είναι οι 7.400 άνεργοι που πέρασαν σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Τα ονόματα των 7.400 ωφελούμενων ανέργων οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών σε δημόσιους φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Τόσο ο πίνακας με τα ονόματα των επιτυχόντων όσο και ο πίνακας των αποκλειόμενων για το ίδιο πρόγραμμα, έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. 

Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ. 

Ήδη ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 4.413 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα ονόματα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο