Τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλη Λιάπη συνέλαβε σήμερα η Τροχαία Αγίας Παρασκευής καθώς έπειτα από έλεγχο αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώθηκε πως οδηγούσε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του στην Εφορία. 

Ο πρώην υπουργός παραβίασε στοπ με το πολυτελές τζιπ, Volkswagen Touareg, που οδηγούσε κοντά στην περιοχή της Λούτσας όπου και  αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο. Αρχικά ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς για την παραβίαση, ωστόσο όταν του ζητήθηκε να δείξει το δίπλωμα, την ταυτότητα και το ασφάλιστρο «σάστισε».

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Μεταφορών δεν έφερε μαζί ούτε το δίπλωμα οδήγησης, το όχημα ήταν ανασφάλιστο και οι πινακίδες ήταν αντίγραφο των παλαιών.  

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την Τροχαία της Αγίας Παρασκευής.

Τελικά, ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα και την ταυτότητά του αλλά κρατείται και στις 6 το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και ανασφάλιστου οχήματος. Επίσης του επιβλήθηκε 500 ευρώ πρόστιμο.