Θεσσαλονίκη: Μέχρι τα Χριστούγεννα η επανασύνδεση ρεύματος σε 67 πολίτες

Θεσσαλονίκη: Μέχρι τα Χριστούγεννα η επανασύνδεση ρεύματος σε 67 πολίτες

Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η επανασύνδεση του ρεύματος σε 63 πολίτες που απευθύνθηκαν στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την τοποθέτηση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο ίδιος απαντώντας στην κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων παρατάξεων για τον εορταστικό στολισμό της πόλης, είπε ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά για τον εορταστικό στολισμό και ανέφερε «αυτή είναι η Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί ο δήμος να κάνει πολλά».

Ο δήμαρχος εισηγήθηκε και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε - κατά πλειοψηφία - την πιλοτική λειτουργία υπαίθριας αγοράς τύπου «γιουσουρούμ», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σε περιοχή κοντά στην οδό Νικηφόρου Ουρανού από τις 11 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου. Η άδεια που παραχώρησε το δημοτικό συμβούλιο απευθύνεται σε μικροπωλητές, οι οποίοι ανέλαβαν τη δέσμευση να παραδώσουν το χώρο καθαρό.

Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε η αγορά να ξεκινήσει να λειτουργεί, έως ότου τεθεί το θέμα στην Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία θα εξετάσει αναλυτικά όλα τα ζητήματα και θα αποφασίσει τη θεσμοθέτηση ή μη του παζαριού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο