Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για σχέδιο της διαδημοτικής κινητικότητας, μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ εισήλθαν στο υπουργείο Εσωτερικών ψάλλοντας τα κάλαντα και ζητώντας να συναντηθούν με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Με τρίγωνα στα χέρια, τραγούδησαν τα κάλαντα, ενώ στα χέρια τους είχαν κι ένα κουτί, με τη φωτογραφία του Μιχάλη Λιάπη και καλούσαν όποιον θέλει να δώσει κάτι για τον... πρώην υπουργό. Από την κίνηση αυτή δεν υπήρξαν εντάσεις. 

Αυτήν την ώρα οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται έξω από το υπουργείο, περιμένοντας τον κ. Γρηγοράκο.

«Ήρθαμε να πούμε τα κάλαντα και τις απόψεις μας στον υπουργό», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι θα πάει στο υπουργείο και ερωτηθείς σχετικά με την επίμαχη επιστολή που απέστειλε στους δήμους, σημείωσε ότι κάνει λόγο για εθελοντική κινητικότητα και δεν μιλά καθόλου για απολύσεις.

Άφησε ακόμη αιχμές κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο οποίος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στο σχέδιο της διαδημοτικής κινητικότητας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Να είναι καλά ο κ. Καμίνης με την παρέα του». «Με την ανασφάλεια που διαθέτει εν όψει των εκλογών τον δικαιολογώ», πρόσθεσε.