current views are: 1

21 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση08:28

Πώς να συρρικνώσετε τους διεσταλμένους πόρους

Το δέρμα έχει χιλιάδες πόρους. Οι πόροι είναι μικροσκοπικοί θύλακες τριχών που διατηρούν το δέρμα απαλό. 

Δημοσίευση 08:28’
αρθρο-newpost

Το δέρμα έχει χιλιάδες πόρους. Οι πόροι είναι μικροσκοπικοί θύλακες τριχών που διατηρούν το δέρμα απαλό. 

Το δέρμα έχει χιλιάδες πόρους. Οι πόροι είναι μικροσκοπικοί θύλακες τριχών που διατηρούν το δέρμα απαλό. 

Η λιπαρότητα, οι ακαθαρσίες και οι φραγμένοι πόροι μπορεί να τεντώσουν τον πόρο κάνοντάς το να φαίνεται μεγάλος. Οι μεγάλοι πόροι μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, αλλά μπορείτε να τους κάνετε να φαίνονται μικρότεροι. Πολλά φυσικά συστατικά είναι αποτελεσματικά για τη συρρίκνωσή τους.

Το ασπράδι αυγού είναι μια φυσική μάσκα που πραγματικά λειτουργεί. Συσφίγγει το δέρμα και καταπολεμά την ακμή. Κάντε μια μάσκα με ένα ασπράδι αυγού και το χυμό λεμονιού και εφαρμόστε στο δέρμα σας. 

Το ξίδι μηλίτη είναι ένα φυσικό στυπτικό. Χρησιμοποιείται επίσης ως τόνερ όταν αραιωθεί με νερό. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε νερό και ξύδι μηλίτη και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπό σας. Θα ενισχύσει φυσικά το δέρμα, θα συρρικνώσει τους μεγάλους πόρους και τις φλεγμονές που οφείλονται στην ακμή.

Το γιαούρτι είναι ένα καταπληκτικό καθαριστικό που θα βοηθήσει να καθαρίσει τους πόρους σας. Το γαλακτικό οξύ στο γιαούρτι διαλύει τις ακαθαρσίες από τους όρους και τους συσφίγγει. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι και εφαρμόστε στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι και ξεπλύνετε. Το γιαούρτι θα μειώσει επίσης τις λεπτές γραμμές και θα βοηθήσει στην πρόληψη των ρυτίδων.

Φτιάξτε μια πάστα με μαγειρική σόδα και νερό. Απλώστε στο πρόσωπό σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε μετά από 30 δευτερόλεπτα. Η μαγειρική σόδα είναι μια ανέξοδη απολέπιση που καταπολεμά την ακμή και τα σπυράκια. Αυτό θα κρατήσει τους πόρους σας καθαρούς.

Τακτική απολέπιση. Χρησιμοποιήστε τα φυσικά απολεπιστικά, όπως ζάχαρη, αλεύρι βρώμης.

Μετά το ζεστό ντους, ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπό σας για να κλείσετε τους πόρους ή τρίψτε ένα παγάκι απευθείας στο πρόσωπό σας.


σχετικα αρθρα