Διαφωνία ως προς την προφυλάκιση ή μη των δύο ήδη προσωρινά κρατούμενων για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού εργάτη Λουκμάν Σεζάντ προέκυψε ανάμεσα στις ανακρίτριες και τον Εισαγγελέα, μετά την απολογία τους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μετά την απολογία των δύο κατηγορουμένων Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης προέκυψε διαφωνία τους -η πρώτη που σημειώνεται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής- με τον αρμόδιο εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο ως προς το θέμα της ποινικής τους μεταχείρισης. Οι δύο δικαστικές λειτουργοί έκριναν ότι οι δύο πρέπει να προφυλακιστούν, ενώ ο κ. Ντογιάκος είχε την άποψη ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Οι Λιακόπουλος και Στεργιόπουλος δικάζονται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού εργάτη στις 17 Ιανουαρίου 2013 στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα. Οι δύο, που δεν δέχονται ότι σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή, μαχαίρωσαν με επτά μαχαιριές τον 27χρονο Σαχζάτ Λουκμάν, ο οποίος πήγαινε στην δουλειά του με ένα ποδήλατο. Οι κατηγορούμενοι, που επέβαιναν σε μηχανάκι του είχαν κλείσει τον δρόμο και εν ψυχρώ άρχισαν να τον χτυπούν με μαχαίρι.

Τη διαφωνία ανακριτριών και Εισαγγελέα θα λύσει το Δικαστικό Συμβούλιο.