Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 167 άτομα και σε 194 οχήματα.

Προσήχθησαν συνολικά 37 ατομα, ενώ συνελήφθησαν 13 , ένας Ρομά για απόπειρα δωροδοκίας, τρεις για εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις, ένας για παραβάσεις του νόμου περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, περί Αλλοδαπών και του Υγειονομικού Κανονισμού, δύο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν, δύο περιπτώσεις κλοπών σε κατάστημα και σπίτι, στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβάσιας και στη Σκάλα Λακωνίας και για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 27χρονου Ρουμάνου και σε βάρος ενός 23χρονου Ρομά, αντίστοιχα.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 4 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και 3 παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.