current views are: 1

24 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση14:47

Σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις» τρομοκρατών κατά πολυεθνικών

Προκήρυξη με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις» με την οποία προειδοποιούν για τοποθέτηση προϊόντων της Coca Cola και της Nestle «μολυσμένα» με υδροχλωρικό οξύ, απέστειλε η οργάνωση FAI/IRF – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία/ Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο – Πυρήνας Nicola και Alfredo

Δημοσίευση 14:47’
αρθρο-newpost

Προκήρυξη με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις» με την οποία προειδοποιούν για τοποθέτηση προϊόντων της Coca Cola και της Nestle «μολυσμένα» με υδροχλωρικό οξύ, απέστειλε η οργάνωση FAI/IRF – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία/ Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο – Πυρήνας Nicola και Alfredo

Προκήρυξη με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις» με την οποία προειδοποιούν για τοποθέτηση προϊόντων της Coca Cola και της Nestle «μολυσμένα» με υδροχλωρικό οξύ, απέστειλε η οργάνωση FAI/IRF – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία/ Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο – Πυρήνας Nicola και Alfredo.

Η ενέργειά τους αυτή, όπως λένε οι συντάκτες, αφιερώνεται σε όλους τους πυρήνες της FAI και της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς διεθνώς και έγινε στο πλαίσιο αλληλεγγύης σε δύο άτομα που είναι κρατούμενοι στην Ισπανία για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Μέσα στο usb stick ήταν αποθηκευμένη μια προκήρυξη έξι σελίδων που φέρει την υπογραφή FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο / Πυρήνας Nicola και Alfredo και ένα video διάρκειας δυόμιση λεπτών.

Ο συντάκτης προειδοποιεί ότι μέλη της οργάνωσης έχουν προμηθευτεί μπουκάλια αναψυκτικών των εταιρειών Coca Cola και Nestle, στα οποία έχουν εκχύσει 100 ml υδροχλωρικό οξύ, και σκοπεύουν να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των καταστημάτων μετά από τέσσερις ημέρες.

«Εμείς 4 ημέρες μετά από την αποστολή των φακέλων θα ξεκινήσουμε την επανατοποθέτηση. Η  ενέργειά μας αυτή θα διαρκέσει 10 μέρες ακριβώς. Η επιλογή της περιόδου των εορτών δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, είναι οι μέρες που τα κέρδη αυτών των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται. Οπότε, για 10 ημέρες θα τοποθετήσουμε σύνολο 63 πλαστικά μπουκάλια COCA-COLA LIGHT των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια NESTEA των 500 ml, όλων των γεύσεων. Η ενέργειά μας θα λάβει χώρα στις μητροπόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Η επανατοποθέτηση θα γίνει σε όλων των ειδών τα καταστήματα που πουλάνε τα συγκεκριμένα προϊόντα. Όλα αυτά τα μπουκάλια που θα επανατοποθετηθούν περιέχουν περίπου 100 ml διαλύματος υδροχλωρικού οξέος. 

Επιλέξαμε το υδροχλωρικό οξύ, γιατί σε αυτή την αναλογία, διαπιστώσαμε, έπειτα από πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της COCA-COLA και του NESTEA, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα καθαριστικά όπως η χλωρίνη κ.τ.λ.», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που εστάλη σε ηλεκτρονική εφημερίδα.


σχετικα αρθρα