Βέροια: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η νυν δήμαρχος

Βέροια: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η νυν δήμαρχος

Δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, όπως γνωστοποίησε η ίδια με δήλωσή της στο δημοτικό συμβούλιο.

Η κ. Ουσουλτζόγλου επισήμανε ότι θα εξαντλήσει τη θητεία της μέχρι τις 30 Αυγούστου του 2014, ωστόσο διευκρίνισε ότι αν ήταν υποψήφια θα ήταν σαν να πουλάει τις αρχές της και την ιδεολογία της.

Με αφορμή τη δήλωση παραίτησης των περισσοτέρων δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας που είχε συνυπογράψει, ως αντίδραση στην υποβάθμιση των δήμων και την απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης από την κεντρική διοίκηση, σχολίασε ότι τιμά την υπογραφή της καθώς τότε είχε λάβει μια δύσκολη αλλά συνειδητή απόφαση.

“Οι λόγοι εκείνης της υπογραφής παραίτησης δεν ανακλήθηκαν” είπε και σχολίασε ότι στην τελευταία συνεδρίαση των δημάρχων, μπροστά στα αδιέξοδα της αυτοδιοίκησης, πρότεινε πως ένα αποτελεσματικό όπλο είναι οι επερχόμενες εκλογές και ζήτησε να μην κατέβει κανείς από τους σημερινούς δημάρχους υποψήφιος ώστε να δοθεί το πιο ηχηρό μήνυμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, κυρίως.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο