Συνελήφθη, το μεσημέρι της Παρασκευής, 38χρονος αλλοδαπός διότι διευκόλυνε την επ’ αμοιβή έκδοση 27χρονης γυναίκας.

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, μετέφερε με ΙΧΕ αυτοκίνητο, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, 27χρονη αλλοδαπή, προκειμένου αυτή να εκδοθεί έναντι αμοιβής, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, σε συγκεκριμένο αριθμό κλήσης.

Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, ο 38χρονος ανέμενε εντός του οχήματός του, που είχε σταθμευμένο κοντά στο ξενοδοχείο. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.250 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο με αριθμό κλήσης ίδιο με εκείνον που κανονίζονταν τα "ερωτικά" ραντεβού. Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος της 27χρονης αλλοδαπής βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση, κατ’ εφαρμογή του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.