Η παρακολούθηση ενός 38χρονου που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, οδήγησε στα ίχνη ενός στρατιωτικού που υπηρετεί στη Λήμνο και τον τροφοδοτούσε με ναρκωτικά χάπια και ηρωίνη που είχε στην κατοχή του.

Οι δυο άνδρες τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση μόλις ο 33χρονος στρατιωτικός αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Μύρινας, όπου τον περίμενε ο 38χρονος και πήγαν μαζί στο σπίτι του. Μόλις βγήκαν, τους ακινητοποίησαν οι λιμενικοί και τους υπέβαλαν σε έρευνα.

Στην κατοχή του 38χρονου βρήκαν ένα μικρό μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,7 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 0,2 γραμμαρίου, μισό χάπι «Subotex» των 8mg και ένα χάπι «Subotex» των 2mg χωρίς ιατρική συνταγή. Ο 33χρονος είχε στο πορτοφόλι του μια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Κατά την έρευνα ακολούθησε στα σπίτια τους, βρέθηκαν σε αυτό του 38χρονου ηρωίνη βάρους 5,76 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών γραμμαρίων, τρία χάπια «Hipnosedon» των 1mg και πέντε χάπια «Vulbegal» των 2mg χωρίς ιατρική συνταγή.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.