Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην Λάρισα καφενείο, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα, από τα οποία, 40χρονη από την Σερβία προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, καθώς και ακόμη δύο Έλληνες ηλικίας 65 και 56 ετών, που συμμετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένα τυχερά παίγνια, ενώ αναζητείται η 61χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο προαναφερόμενο κατάστημα, κατά τον οποίο διαπίστωσαν ότι είχαν τεθεί σε λειτουργία 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, με δυνατότητα πρόσβασης στη διενέργεια κερδοσκοπικών ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων, ενώ σε δύο απ’ αυτούς διενεργούνταν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια-τρίλιζα», χωρίς να έχει εκδοθεί για το σκοπό αυτό άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μαζί με τις περιφερειακές συσκευές τους, το χρηματικό ποσό των 55,65 ευρώ, δύο ζεύγη ζαριών, 18 τράπουλες και πλήθος αποδείξεων με συνολικό ποσό 10.885 ευρώ.