Συνεχίζονται οι καθημερινοί έλεγχοι της αστυνομίας για την πάταξη κάθε μορφής παραβατικότητας. Στον έλεγχο, λοιπόν, συνελήφθησαν στις περιοχές του κέντρου της πόλης, Πυλαίας, Λαγκαδά και Κορδελιού, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, Αστυνομίας και Τροχαίας, συνολικά έξι άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, για κλοπή και απόπειρα κλοπής. Συγκεκριμένα:

• Πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν στο κέντρο πόλης, 30χρονο, διότι νωρίτερα, διέρρηξε ΙΧΕ αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή. Σε έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε έγγραφο και μικροαντικείμενα, τα οποία αφαίρεσε σε προγενέστερο χρόνο από τους κατόχους τους, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

• Μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, στην Πυλαία, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο νεαρούς αλλοδαπούς, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν είδος ένδυσης, από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

• Πρωινές ώρες επίσης της Τρίτης, αστυνομικοί του Α' Τμήματος Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στο κέντρο πόλης 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο που αφαίρεσε νωρίτερα την ίδια ημέρα από την περιοχή της Περαίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές στους Αμπελόκηπους. Διαπιστώθηκε επιπλέον, ότι ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να αποκρύψει το κλεμμένο όχημα, καλύπτοντάς το επιμελώς με ύφασμα, ενώ αφαίρεσε μία από τις πινακίδες κυκλοφορίας του και ηλεκτρονική συσκευή από το εσωτερικό του.

• Πρώτες πρωινές ώρες την Τρίτη, στο Κορδελιό, αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν 48χρονο, διότι προσπάθησε να μπει παράνομα, σε μάντρα φορτηγών αυτοκινήτων. Σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
• Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στα διόδια Αναλήψεως, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά συνέλαβαν 32χρονο, διότι κατά τις προηγούμενες ώρες, αφαίρεσε ΙΧΕ αυτοκίνητο από την πόλη της Ορεστιάδας.