Η ΕΜΥ για σήμερα, Σάββατο, προβλέπει σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κατά τόπους ισχυρές.


Αναλυτικά:
Στην Αττική, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία μέχρι 20 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία- Θράκη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με μεταβλητούς ασθενείς ανέμους και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την 'Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Μόνο στη δυτική Πελοπόνησσο θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα υπάρξουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 23 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 23 βαθμούς κελσίου.