current views are: 1

5 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση20:28

Τους έπιασαν στα… πράσα με «φρουτάκια»

Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Λουτράκι και το Κρανίδι, στο πλαίσιο των ελέγχων για διεξαγωγή παράνομων παιγνίων. Στην περίπτωση του Λουτρακίου, οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν…

Δημοσίευση 20:28’
αρθρο-newpost

Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Λουτράκι και το Κρανίδι, στο πλαίσιο των ελέγχων για διεξαγωγή παράνομων παιγνίων. Στην περίπτωση του Λουτρακίου, οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν…

Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Λουτράκι και το Κρανίδι, στο πλαίσιο των ελέγχων για διεξαγωγή παράνομων παιγνίων.

Στην περίπτωση του Λουτρακίου, οι αστυνομικοί, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε καφετέρια- μπαρ ιδιοκτησίας 30χρονου, συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη και την 40χρονη προσωρινά υπεύθυνη να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια» τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει σε τρία άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν οι τρεις υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 144 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή παράνομου τζόγου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο Κρανίδι, σε καφέ με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 52χρονου που απουσίαζε κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, 24 και 34 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνες του καταστήματος, αλλά και δύο πελάτες που έπαιζαν το παράνομο παιγνίδι «Φρουτάκια» το οποίο ήταν εγκατεστημένο σε τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές και λειτουργούσε μέσω παράνομης ιστοσελίδας.

Επιπλέον, οι δύο συλληφθείσες είχαν επιτρέψει τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «POKER», σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, σε τέσσερα άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο, κατασχέθηκαν οι τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, επτά ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, τράπουλες, μάρκες, ζάρια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.592 ευρώ και 502 δολαρίων ΗΠΑ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Σημειώνεται ότι στο καφέ είχε εγκατασταθεί σύστημα καταγραφής με κάμερες, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Εξάλλου, συνελήφθησαν και τρία άτομα, τα οποία εργάζονταν στο κατάστημα, για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.


σχετικα αρθρα