Τραγικός είναι ο απολογισμός του σφοδρού τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Μαλγάρων.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στο newpost.gr το ΕΚΑΒ, από τη σύγκρουση δύο κοπέλες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 τραυματίστηκαν. Συγκεκριμένα, 16 τραυματίες και η μία νεκρή βρίσκονται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ενώ τέσσερις τραυματίες και η δεύτερη νεκρή στο σημείο του δυστυχήματος.

Μεταξύ των τραυματιών, σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι ο οδηγός του ΚΤΕΛ, ο οποίος φέρει κατάγματα στη λεκάνη και τα κάτω άκρα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου. 

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οκτώ ασθενοφόρα, που μεταφέρουν αυτήν την ώρα τους τραυματίες σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη.