Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, προχθές το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, κατάστημα «σνακ μπαρ-ουζερί» στο οποίο παρέχονταν υπηρεσίες διαδικτύου και είχαν εγκατασταθεί ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή χαρτοπαιγνίων χωρίς άδειες από τις αρμόδιες Αρχές.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν τρία άτομα, από τα οποία ένας 29χρονος , ιδιοκτήτης του καταστήματος και άλλοι δύο άνδρες, ηλικίας 27 και 59 ετών, προσωρινά υπεύθυνοι-υπάλληλοι.

Ειδικότερα, κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στο προαναφερόμενο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες από αρμόδιες Αρχές:

  • τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που ήταν συνδεδεμένοι και ελέγχονταν από κεντρική μονάδα (server), για παροχή υπηρεσιών διαδικτύου και
  • έξι ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και υγειονομικές παραβάσεις.

Παράλληλα, εξακριβώθηκε ότι οι δύο προσωρινά υπεύθυνοι δεν είχαν εφοδιαστεί με πιστοποιητικά υγείας και άδειες εργασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.