Συναγερμός στα Τρίκαλα για κύκλωμα που …σφραγίζει διαβατήρια

Συναγερμός στα Τρίκαλα για κύκλωμα που …σφραγίζει διαβατήρια

Ύστερα από οδηγία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εντείνονται οι Αστυνομικοί έλεγχοι όσο αφορά την γνησιότητα διαβατήριων που διαθέτουν οι αλλοδαποί, ύστερα από το δεύτερο πανομοιότυπο κρούσμα που διαπιστώθηκε στα Τρίκαλα μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Συγκεκριμένα προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2014 είχε συλληφθεί από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 34χρονος Αλβανός ο οποίος κατά τον έλεγχο υπέδειξε διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ επιπλέον είχε εισέλθει και βρισκόταν παράνομα στην χώρα μας.

Ένας άλλος 48χρονος Αλβανός ύστερα από έλεγχο Αστυνομικών του ιδίου Τμήματος διαπίστωσαν ότι στο διαβατήριο που κατείχε ήταν παραχαραγμένη η σφραγίδα και αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Αυτές οι 2 περιπτώσεις, έχουν θέσει σε επιφυλακή της Διωκτικές Αρχές στα Τρίκαλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και των κρουσμάτων των πλαστών διαβατηρίων που εφοδιάζονται οι λαθρομετανάστες.

Πηγή: trikalanews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο