Για την Κυριακή 14/11, η ΕΜΥ προειδοποιεί για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ στα βόρεια τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.


Αναλυτικά:
Στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ το βράδυ υπάρχει πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις και τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία-Θράκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόνησσο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Πελοπόννησο.Τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλεπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στις νοτιότερες περιοχές, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 μποφόρ και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου.