Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση ληστείας σε βάρος 76χρονης από γυναίκα που της πρόσφερε χυμό με αναισθητική ουσία, που έλαβε χώρα την 19.12.2013 στην Κατερίνη.

Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της ληστείας μία 41χρονη Ελληνίδα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μεσημεριανές ώρες της 19.12.2013, η ηλικιωμένη αφού επέτρεψε την είσοδο της 41χρονης στην είσοδο του διαμερίσματός της, η 41χρονη προφασιζόμενη την προώθηση χυμού την προέτρεψε να καταναλώσει χυμό που περιείχε αναισθητική ουσία από συσκευασία που έφερε μαζί της. Η 76χρονη αφού κατανάλωσε τον εν λόγω χυμό, έχασε τις αισθήσεις της χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει και η δράστιδα της αφαίρεσε χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη έχει ήδη ταυτοποιηθεί ως η δράστιδα παρόμοιων αξιόποινων περιπτώσεων και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε βάρος της εκδόθηκαν αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.  Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 41χρονης θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.