current views are: 1

10 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση14:30

Έκλεψε το παγκάρι στον… Εσπερινό

Ένας 40χρονος από τη Λιβαδειά,  κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, βούτηξε το ξύλινο κουτί από το παγκάρι και έφυγε. Λίγο αργότερα όμως του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί.
 

Δημοσίευση 14:30’
αρθρο-newpost

Ένας 40χρονος από τη Λιβαδειά,  κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, βούτηξε το ξύλινο κουτί από το παγκάρι και έφυγε. Λίγο αργότερα όμως του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί.
 

Ένας 40χρονος από τη Λιβαδειά,  κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, βούτηξε το ξύλινο κουτί από το παγκάρι και έφυγε. Λίγο αργότερα όμως του πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα σε Ιερό Ναό σε περιοχή της Λιβαδειάς κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας του Εσπερινού. Ο 40χρονος που είχε πάει για να “εκκλησιαστεί”, έκλεψε το ξύλινο κουτί που περιείχε χρήματα, από συνεισφορές των πιστών.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, αστυνομικοί του οποίου μετά από διενέργεια μεθοδικών ερευνών, εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του 40χρονου και αφού έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση την οικία του στη Λιβαδειά, τον ακινητοποίησαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (3,5) και (5,3) γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επιπλέον ο 40χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δασώδη τοποθεσία και τους υπέδειξε το σημείο όπου είχε επιμελώς κρύψει το ποσό (μαζί με τμήματα του ξύλινου κουτιού), το οποίο αποδόθηκε στον εφημέριο του προαναφερόμενου Ιερού Ναού.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.