Τις επιλογές του όταν ήταν διοικητής στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο υπερασπίστηκε Άγγελος Φιλιππίδης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ αναφέροντας ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενη εβδομάδας.

«Πρέπει να ολοκληρώσω τις δουλειές μου θα εμφανιστώ τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδας, το αργότερο την Τρίτη. Κάνει κάποια διαφορά;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το δάνειο στη CLC ο κ. Φιλιππίδης είπε ότι εγγύηση αποτελεί η ιστορία και το πελατολόγιό της. Η εταιρεία είχε περίοδο χάριτος. Όταν λες ότι πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο δεν μπορεί να προαναγγελθεί μερικούς μήνες πριν αλλά 2,5 χρόνια πριν».

«Έχει γίνει καμια έρευνα για τις τράπεζες που χρηματοδότησαν τις διαφημιστικές που χρεοκόπησαν;» αναρωτήθηκε.

Παράλληλα, τόνισε: «Είμαι ο πρώτος που λέω να αναζητηθούν οι διαδρομές των χρημάτων και να βρεθούν αν λαμόγια πήραν τα λεφτά».

Ο ίδιος τόνισε ότι άφησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «σε πολύ καλή κατάσταση» με  «5% κόκκινα δάνεια»

«Δε νυπάρχει πουθενά στο πόρισμα μίζα στο όνομά μου» είπε, ενώ σημείωσε ότι «εάν με είχαν καλέσει θα απαντούσα γα το 1,5 εκατ. ευρώ που φαίνεται αδήλωτο».

Τέλος, πρόσθεσε ότι «σωστά δόθηκαν τα 100 εκατ. ευρώ στην εταιρεία του Λαυρεντιάδη». Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο λέγοντας πως μετά το δάνειο το δικό του, ο διοικητής έδωσε άδεια στον κ. Λαυρεντιάδη να χειριστεί 2 δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού.