current views are: 2

13 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση12:02

Ανοίγει ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση του ΤΤ

Αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο για το οποίο δίνει απαντήσεις αυτήν την ώρα είναι ο Μάριος Βαρότσης, η απολογία του οποίου ανοίγει τον δικαστικό κύκλο της υπόθεσης του ΤΤ. 

Δημοσίευση 12:02’
αρθρο-newpost

Αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο για το οποίο δίνει απαντήσεις αυτήν την ώρα είναι ο Μάριος Βαρότσης, η απολογία του οποίου ανοίγει τον δικαστικό κύκλο της υπόθεσης του ΤΤ. 

Αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο για το οποίο δίνει απαντήσεις αυτήν την ώρα είναι ο Μάριος Βαρότσης, η απολογία του οποίου ανοίγει τον δικαστικό κύκλο της υπόθεσης του ΤΤ
 
Ο κ. Μάριος Βαρότσης πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ιδρύματος κατέθεσε και απολογητικό υπόμνημα για τις κατηγορίες της απιστίας και της συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
 
Εκτός αυτών ο κ. Βαρότσης φέρεται σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα να έχει συστήσει μαζί με τον Άγγελο Φιλιππίδη την εταιρία Master Holdings AD με έδρα στο Μαυροβούνιο και αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών. 
 
Αύριο αναμένεται να απολογηθεί, ενδεχομένως και από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του ΤΤ Χαράλαμπος Γιαγκούδης και Φωτεινή Κρέστα.
 
Ασύλληπτοι παραμένουν ο επιχειρηματίας Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του, Αναστασία Βάτσικα, για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα από τον ανακριτή.
 
Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης κρατείται στις Φυλακές Μαλτεπέ της Κωνσταντινούπολης μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Παρασκευής σε ξενοδοχείο στην πλατεία Ταξίμ, σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος για την υπόθεση. 
 
Σήμερα η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έστειλε στο υπουργείο Δικαιοσύνης τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη που πρέπει να διαβιβαστούν στις δικαστικές Αρχές της γειτονικής χώρας, προκειμένου να εκτελεστεί η δικαστική απόφαση για την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στη Ελλάδα. Παράλληλα, ο συνήγορος του πρώην διοικητή του Τ.Τ. ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών.

σχετικα αρθρα