current views are: 1

13 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση16:08

Σε «θέση μάχης» η αστυνομία για τρομοκρατικό χτύπημα με τις… ευλογίες Ξηρού

Το τελευταίο στίγμα παρουσίας του Χριστόδουλου Ξηρού έχει στη διάθεση της η Aντιτρομοκρατική και μελετά προσεκτικά καθώς πηγές της Κατεχάκη δεν αποκλείουν σύντομα νέο χτύπημα. 

Δημοσίευση 16:08’
αρθρο-newpost

Το τελευταίο στίγμα παρουσίας του Χριστόδουλου Ξηρού έχει στη διάθεση της η Aντιτρομοκρατική και μελετά προσεκτικά καθώς πηγές της Κατεχάκη δεν αποκλείουν σύντομα νέο χτύπημα. 

Το τελευταίο στίγμα παρουσίας του Χριστόδουλου Ξηρού έχει στη διάθεση της η Aντιτρομοκρατική και μελετά προσεκτικά καθώς πηγές της Κατεχάκη δεν αποκλείουν σύντομα νέο χτύπημα.

Ταυτόχρονα, πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την μυστηριώδη σύντροφο του Χριστόδουλου Ξηρού, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκαθαρίσει ότι η απόδραση του καταδικασμένου για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη δεν σχετίζεται με την 28χρονη. Η εν λόγω γυναίκα είχε συνάψει σχέση με τον Χριστόδουλο Ξηρό πέρυσι το καλοκαίρι αλλά οι επαφές τους άρχισαν να αραιώνουν και πριν έξι μήνες περίπου χώρισαν.

Σε επιφυλακή για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα

Πέραν ωστόσο της δημοσιότητας που λαμβάνει το προφίλ της 28χρονης πρώην συντρόφου του Χριστόδουλου Ξηρού, στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα πιθανά πρόσωπα που «προστατεύουν» τον δραπέτη Ξηρό. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση υπό τον φόβο νέου μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος και εφαρμόζει ειδικό σχέδιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τίθενται σε ισχύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε πιθανούς στόχους τρομοκρατικών επιθέσεων στην Αττική, ενώ ενισχύονται οι περιπολίες των δίκυκλων ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, κυρίως τη νύχτα. Ταυτόχρονα, η «σύμπραξη» ασύλλυπτων Πυρήνων με τον Ξηρό αποτελεί πιθανό σενάριο για την Αντιτρομοκρατική, η οποία προχωρά σε προσωπική μελέτη των παλαιών «στιγμάτων» του Χριστόδουλου Ξηρού για να έρθει πιο κοντά στις νέες κινήσεις που ετοιμάζει στο «αντάρτικο πόλεων».

Ποια είναι η Μαριανίνα Σέττα

Η 28χρονη εκπαιδευτικός Μαριανίνα Σέττα δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να διαβεί εκ νέου το κατώφλι της ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει και δεύτερη κατάθεση.

Η Μαριανίνα Σέττα, μπορεί να σπούδασε εκπαιδευτικός, ωστόσο όπως φαίνεται την κέρδισε η ενδυματολογία και η σκηνογραφία θεάτρου και κινηματογράφου και σύμφωνα με το Έθνος, έχει συμμετάσχει σε αρκετά κινηματογραφικά έργα και θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό έγινε κυρίως γνωστή ως «η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Ξηρού».

Ο Ξηρός, γνώρισε την Μαριανίνα Σέττα πέρυσι το καλοκαίρι στην Ικαρία και είχαν συχνές επαφές, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες έφτασε και μέχρι τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να τον δει σε επισκεπτήριο. Η ίδια ωστόσο υποστήριξε πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για την απόδραση του ηγετικού στελέχους της 17 Νοέμβρη, υποστηρίζοντας πως έχουν διακόψει τις επαφές τους εδώ και δύο μήνες, καθώς «η σχέση αυτή δεν έβγαζε πουθενά».

Η 28χρονη, αφού σπούδασε εκπαιδευτικός, εργάστηκε για μικρό διάστημα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια μέχρι που την κέρδισε ο κινηματογράφος και το θέατρο, ενώ παράλληλα σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία σε ιδιωτικές σχολές της Αθήνας, τομέας ο οποίος εν τέλει την κέρδισε καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ήταν υπεύθυνη για τον φωτισμό σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις σε εναλλακτικές σκηνές.

Πρόσφατα, η 28χρονη συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη στην ταινία του «Χιγκίτα» όπου είχε την επιμέλεια των ενδυμάτων και των σκηνικών, ενώ έκανε και το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με έναν μικρό ρόλο στην ταινία του Νίκου Παναγιωοπουλο «Οπωροφόρα των Αθηνών».


σχετικα αρθρα