Απόκλιση της τάξης των 160 τετραγωνικών μέτρων αποκάλυψαν κατά τον έλεγχό τους στο εξοχικό του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας τα συνεργεία του δήμου Καρπενησίου όπως είπε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

«Διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο ακίνητο ενώ έχει δηλωθεί στην πολεοδομία για περίπου 230 τετραγωνικά, στο δήμο έχει δηλωθεί για 70 τετραγωνικά. Υπάρχει μία απόκλιση», είπε ο κ. Μπακογιάννης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση του κ. Παπαδάκη αν πρόκειται ο δήμος να διεκδικήσει αυτή τη διαφορά ο δήμαρχος Καρπενησίου ήταν κατηγορηματικός: «Εμάς μας αφορούν τα ανταποδοτικά τέλη τα οποία μας αφορούν για την καθαριότητα, την περισυλλογή των απορριμμάτων, είναι χρήματα τα έχουμε ανάγκη, για να μπορούμε να επιβιώσουμε, να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Υπάρχει μια διαφορά, ένα ποσό της τάξης των 250 ευρώ το χρόνο το οποίο προφανώς και θα διεκδικήσουμε. Εμείς έχουμε ανακαλύψει ότι υπάρχει αυτή η απόκλιση την τελευταία 3ετία, ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να πάμε πίσω 5 χρόνια συνολικά».