Τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία στον δρόμο προς Κρέστενα όταν παπάκι που οδηγούσε ένας 21χρονος και συνεπιβάτη έναν 24χρονο συγκρούστηκε με ένα ΙΧ φορτηγάκι που ακολουθούσε.

Το ατύχημα έγινε στον δρόμο από Μακρίσια προς Κρέστενα, έξω από μάντρα οικοδομικών υλικών που βρίσκεται στο σημείο λίγο πριν την είσοδο της Κρέστενας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά είχαν κατεύθυνση προς την έδρα του δήμου, με το μηχανάκι τους, όταν χτυπήθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το αγροτικό που ακολουθούσε.

Ο 24χρονος συνεπιβάτης χτύπησε πάνω στο καπό και το παρμπριζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έπεσε στην άσφαλτο. Το μηχανάκι σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα για να σταματήσει την πορεία του, στο πρανές δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Ο 21χρονος οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ελαφρότερα.

Ο 24χρονος και ο 21χρονος μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο της Κρέστενας, ενώ ο 43χρονος στο νοσοκομείο Πύργου. Τόσο ο νεκρός όσο και οι οδηγοί των δύο οχημάτων είναι συγχωριανοί από τα Μακρίσια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος ζούσε και εργαζόταν τελευταία στην Αθήνα και βρισκόταν για λίγες ημέρες στο χωριό του για να δει τους γονείς του.