Εξαίρεση της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα θα ζητήσει ο Κασιδιάρης

Εξαίρεση της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα θα ζητήσει ο Κασιδιάρης

Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Κασιδιάρης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, που εχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, πρόκειται να στραφεί κατά της εφέτη ειδικής ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα -που μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου διενεργούν την κύρια ανάκριση για τις εγκληματικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, λόγω «υπονοιών μεροληψίας». Σύμφωνα με τον βουλευτή η κ. Κλάπα ζήτησε τις προφυλακίσεις των Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου χωρίς στοιχεία, επειδή «είναι σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλ. Κασιδιάρη στη Βουλή για την ανακρίτρια, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, τόνιζαν ότι ο υπουργός περιβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο