Τη μάχη με τη ζωή έχασε το μεσημέρι της Τρίτης η ηλικιωμένη γυναίκα από την Ξάνθη που μια ημέρα πριν αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο σπίτι της στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 66 με οινόπνευμα. 
 
Η ηλικιωμένη γυναίκα έφερε πολλαπλά εγκαύματα τρίτου βαθμού σε όλο της το σώμα και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
 
Υπενθυμίζεται πως η ηλικιωμένη πυρπολήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της, στον δεύτερο όροφο οικοδομής επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου ενώ ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της και είδε τις φλόγες καλώντας άμεσα της Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, πιστεύοντας πως είχε πάρει φωτιά το σπίτι της άτυχης γυναίκας.
 
Στη συνέχεια ο ίδιος κατάφερε να μπει μέσα και να σβήσει τη φωτιά η οποία είχε τυλίξει την ηλικιωμένη. Δυο οχήματα της Πυροσβεστικής κατέφτασαν σχεδόν ακαριαία στο σημείο, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε και κατέφτασε έξω από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης, η οποία τυλιγμένη μέσα σε μια κουβέρτα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης υπέκυψε στα εγκαύματά της.  
TAGS