Οι Μαχόμενες Λαικές Επαναστατικές Δυνάμεις που ανέλαβαν την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο μελών της Χρυσής Αυγής, επανέρχονται με νέα προκήρυξη στην οποία εξηγούν μεταξύ άλλων γιατί το χτύπημα οδήγησε στην αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, γιατί αποτέλεσε φυσική εξέλιξη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ενώ υποτηρίζουν ότι μεγάλη μερίδα των πολιτών συντάχθηκε με την εν ψυχρώ δολοφονία, όταν τα ΜΜΕ, τα κόμματα της Αριστεράς και αναρχικοί- αντιεξουσιαστές έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν προβοκάτορες.

Στο πολυσέλιδο κείμενό της η οργάνωση επιτίθεται με σφοδρότητα όχι μόνο σε δημοσιογράφους, αλλά και στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν υπήρξε ένοπλη επαναστατική ενέργεια, ίσως τα τελευταία είκοσι χρόνια, που να μην λοιδορήθηκε τόσο πολύ από εκείνους από την αριστερά, αλλά κυρίως από κάποιους αναρχικούς- αντιεξουσιαστές αυτήν τη φορά, που μιλούσαν για "προβοκάτσιες", "σκοτεινά κέντρα" κ.λπ., αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από το να σπέρνουν την ηττοπάθεια, τη θυματοποίηση και να δίνουν χέρι βοηθείας στην προσπάθεια του κράτους να απομονώσει και να καταστείλει επαναστάτες που έχουν επιλέξει τον ένοπλο αγώνα.

Με αυτή την έννοια μας έκανε μεγάλη τιμή όλος αυτός ο συρφετός των "αγωνιστών" που ξεκινά από την επίσημη αριστερά, ΚΚΕ και Σύριζα, Ανταρσύα, αλλά κυρίως, αυτήν τη φορά πλειοδότησαν -και αυτό έχει μεγάλη σημασία- σε έναν εμετικό οχετό κάποιοι αναρχικοί και αντιεξουσιαστές. Αρκετό λοιπόν διάστημα μετά την ενέργεια, αφότου καταλάγιασε όλη αυτή η λάσπη, επιλέγουμε να απαντήσουμε». 

Σε άλλο σημείο της προκήρυξης ο συντάκτης σχολιάζει δηλώσεις που έγιναν με αφορμή τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο, αναφέροντας: «Αμέσως μετά την επίθεση στους χρυσαυγίτες, λες και ήταν έτοιμες και γραμμένες προκαταβολικά, οι δηλώσεις περί προβοκάτσιας περίσσεψαν. Οι περισσότεροι πανικόβλητοι, ενέπλεκαν τα "σενάρια" για το "ποιος έκανε την επίθεση" και μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", "για πράκτορες", "προβοκάτορες" γενικώς, ακόμα και για τους ίδιους "τους χρυσαυγίτες". Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος για την πολιτική και η τρικυμία στο κρανίο που σημειώθηκε, ήταν αναμενόμενο να φέρει τη γελοιοποίηση των συκοφαντών, κυρίως μετά την ανάληψη ευθύνης».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη