Πρωινές ώρες χτες, 18χρονος αλλοδαπός, αφαίρεσε από σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Ευόσμου διάφορα προϊόντα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το μεσημέρι, συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, 27χρονος, διότι αφαίρεσε δύο ποδήλατα.

Την ίδια ώρα, στο κέντρο της πόλης, 57χρονη αφαίρεσε δύο ρούχα από κατάστημα ένδυσης, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Το βράδυ, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 59χρονος, εισήλθε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών και εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία της υπαλλήλου, αφαίρεσε από το γραφείο την τσάντα της και ένα κινητό τηλέφωνο, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την παθούσα και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων.

Συνελήφθησαν χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί στις περιοχές του Δενδροποτάμου, Καλαμαριάς και Τούμπας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνολικά τρία άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Το βράδυ,συνελήφθη στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 56χρονη ομογενής, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενου πολίτες (38) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου.  Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη το μεσημέρι στο κέντρο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 63χρονη ομογενής. Η γυναίκα κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες (14) πακέτα τσιγάρα.

Συνελήφθησαν χτες το απόγευμα και το βράδυ, από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., στις περιοχές του Δενδροποτάμου, Ωραιοκάστρου και Ευόσμου, συνολικά πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.