Ημερίδα για τον ιό της λύσσας στο Κιλκίς

Ημερίδα για τον ιό της λύσσας στο Κιλκίς

Με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του κοινού σε ό,τι αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης και μη εξάπλωσης του ιού της λύσσας, ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, τον Φιλοζωικό και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς διοργανώνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στις 6:30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, ημερίδα με θέμα “Επανεμφάνιση της Λύσσας στην Ελλάδα: πρόληψη και αντιμετώπισή της”.

Εισηγητές στην ενδιαφέρουσα και επίκαιρη αυτή ομιλία θα είναι έγκριτοι επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας που απασχολούνται τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα:

Βαφειάδης Γεώργιος, κτηνίατρος της ΠΚΜ. Αναστασιάδης Ιωάννης, κτηνίατρος της ΠΕ Κιλκίς. Κουμαρτζής Αναστάσιος, ιδιώτης κτηνίατρος. Κων/νος Παπασπυρόπουλος, Δ/ντής ΣΤ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης ως εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς. Πορταρινού Χριστίνα, Πρόεδρος Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς και εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο