Ραγκούσης: «Χάρηκα που ο Ξηρός είναι καλά» (Βίντεο)

Τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι καλά στην υγεία του εξέφρασε ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι η πρώτη του αντίδραση όταν άκουσε το μήνυμα, χάρηκε που είναι καλά στην υγεία του.

«Όταν άκουσα το μήνυμα, βαθιά, ανθρώπινα, χάρηκα γιατί είναι καλά. Αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση», τόνισε ο κ. Ραγκούσης και αναφέρθηκε στη φιλία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον πελάτη του.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως τόσο ο Χριστόδουλος Ξηρός όσο και τα υπόλοιπα μέλη της 17 Νοέμβρη έχουν ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, κατά τη διάρκεια της δίκης της οργάνωσης.

εξάλλου ο κ. Ραγκούσης τόνισε σχετικά με το μήνυμα του Ξηρού ότι «Είναι μια κατάθεση ψυχής για αφύπνιση. Δε νιώθω ότι ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει την Ελλάδα» και πρόσθεσε: «διαβάζοντας την ανακοίνωση εκείνο που βλέπω είναι μια ανοιχτή μετωπική δράση. Δεν βλέπω αίμα». 

Ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι το κείμενο που φαίνεται να διαβάζει ο Ξηρός είναι μέσα στο αξιακό του σύστημα, ενώ διέψευσε τα σενάρια «που τον θέλουν να έχει συλληφθεί και να τον βάζουν να διαβάζει κείμενα».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο