Τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι καλά στην υγεία του εξέφρασε ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι η πρώτη του αντίδραση όταν άκουσε το μήνυμα, χάρηκε που είναι καλά στην υγεία του.

«Όταν άκουσα το μήνυμα, βαθιά, ανθρώπινα, χάρηκα γιατί είναι καλά. Αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση», τόνισε ο κ. Ραγκούσης και αναφέρθηκε στη φιλία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον πελάτη του.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως τόσο ο Χριστόδουλος Ξηρός όσο και τα υπόλοιπα μέλη της 17 Νοέμβρη έχουν ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, κατά τη διάρκεια της δίκης της οργάνωσης.

εξάλλου ο κ. Ραγκούσης τόνισε σχετικά με το μήνυμα του Ξηρού ότι «Είναι μια κατάθεση ψυχής για αφύπνιση. Δε νιώθω ότι ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει την Ελλάδα» και πρόσθεσε: «διαβάζοντας την ανακοίνωση εκείνο που βλέπω είναι μια ανοιχτή μετωπική δράση. Δεν βλέπω αίμα». 

Ο κ. Ραγκούσης εκτίμησε ότι το κείμενο που φαίνεται να διαβάζει ο Ξηρός είναι μέσα στο αξιακό του σύστημα, ενώ διέψευσε τα σενάρια «που τον θέλουν να έχει συλληφθεί και να τον βάζουν να διαβάζει κείμενα».