Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σε κοιμητήτριο του Νομού Ηλείας, λίγες στιγμές μετά την ταφή εκλιπόντος.

Ενώ συγγενείς και φίλοι έπιναν τον καφέ της παρηγοριάς, εμφανίστηκε έξω από το κοιμητήριο ένα ταξί από το οποίο κατέβηκε ένας 52χρονος.
Κατευθύνθηκε το σημείο που λίγη ώρα νωρίτερα είχε γίνει η ταφή, τρώγοντας ένα γλυκό, ενώ μαζί του είχε και άλλα γλυκά τα οποία προσέφερε σε όσους ήταν εκείνη την ώρα εντός του κοιμητηρίου, λέγοντας πως τα προσφέρει στη μνήμη του νεκρού.

Αφού απόλαυσε το γλυκό του, στη συνέχεια βγήκε από το νεκροταφείο και έκοψε ξερά χόρτα, επέστρεψε στο σημείο της ταφής και αφού έκοψε και μερικά ξύλα από τα στεφάνια που ήταν επάνω στον τάφο, έβαλε φωτιά και πέταξε και διάφορα μικροαντικείκενα.  

Η δράση του ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά πήγε στον χώρο όπου έπιναν καφέ οι συγγενείς και όσοι είχαν παραστεί στην κηδεία και άρχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά πάντων.

Όσοι ήταν εκεί κινήθηκαν εναντίον του και ο 52χρονος απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όταν συγγενείς του εκλιπόντος επέστρεψαν στο κοιμητήριο για να δουν εάν ήταν αναμμένο το καντήλι, διαπίστωσαν με φρίκη τι είχε συμβεί, αφού είδαν ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά μικρής έκτασης επάνω στον τάφο και αμέσως κατάλαβαν ότι επρόκειτο για έργο του 52χρονου.

Κατόπιν αυτού, οι συγγενείς μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση κατά του 52χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή μνήμης τεθνεώτος.

Αν και αναζητήθηκε από την Αστυνομία, ο 52χρονος δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί σε βάρος του αυτοφώρου, πάντως είναι γνωστός αφού και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές με διάφορες αξιόποινες πράξεις.