Επί είκοσι πέντε λεπτά πεσμένος στο οδόστρωμα στο κέντρο της Αμαλιάδας, έπειτα από τροχαίο, βρισκόταν χθες το πρωί ένας 21χρονος αναμένοντας το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φιλικής Εταιρείας και Πολυτεχνείου, έξω από το Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας λίγο μετά τις 11 μετά το πρωί, σε μια διασταύρωση όπου τα τροχαία ατυχήματα τείνουν να γίνουν ρουτίνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 21χρονος εκινείτο επί της Φιλικής Εταιρείας με κατεύθυνση προς Καλαβρύτων, όταν διερχόμενο αγροτικό τύπου φορτηγάκι που εκινείτο επί της οδού Πολυτεχνείου και οδηγούσε ένας 33χρονος, φέρεται να παραβίασε τη σήμανση STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το μοτοποδήλατο.

Ο 21χρονος οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα, με συνέπεια να υποστεί κατάγματα και περίοικοι που πετάχτηκαν από καταστήματα και γραφεία έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, κάλεσαν ασθενοφόρο, ωστόσο ενημερώθηκαν ότι το ασθενοφόρο θα έπρεπε να μετακινηθεί από το Νοσοκομείο του Πύργου, κατά συνέπεια ο νεαρός χρειάστηκε να παραμείνει στο οδόστρωμα για τουλάχιστον 25 λεπτά!

Όταν έφθασε το ασθενοφόρο, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας.