Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήσε η Παναγροτική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) Αρκαδίας στη ΔΟΥ Τρίπολης όπου και  κατέθεσε τα αιτήματά της τα οποία είχαν να κάνουν με το νέο φορολογικό αλλά και για τα χαράτσια που τους έχουν επιβληθεί άδικα.

Ο πρόεδρος ΠΑΣΥ Αρκαδίας Κολοβός Δημήτρης μίλησε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες και την καινούργια χρονιά όπου οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι έρχονται αντιμέτωποι με τη νέα πιο άγρια πολιτική της ΕΕ και της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Τα αιτήματά τους ζήτησαν να μεταβιβαστούν στην κυβέρνηση έτσι ώστε να αρθεί το νομοσχέδιο που τους πλήττει ανεπανόρθωτα . Τα αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών είχαν να κάνουν με το αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα το οποίο διεκδικούν να είναι μέχρι 40.000 ευρώ συν 5.000 για κάθε παιδί. Ακόμα να μην παρακρατούνται από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χρήματα επιδοτήσεων, να γίνει κατάργηση του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια, να μειωθεί η τιμή του αγροτικού ρεύματος 50% κ.α

Τόνισαν ότι οι αγρότες σε όλη τη χώρα βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και ότι οι αγρότες της Αρκαδίας πραγματοποιούν συσκέψεις για την κλιμάκωση του αγώνα, μέχρι να δικαιωθούν τα αιτήματά τους.