Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε υπόγειο του κτιρίου ΟΤΕ στην Κύμη Ευβοίας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό έναν άνδρα, αγνώστου ταυτότητας. Επί τόπου μετέβησαν ακόμη ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Αττικής & Εύβοιας και άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους. 

Η πυρκαγιά κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε από εμπρησμό, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ στο κτίριο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι ούτε προγραμματισμένη υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, και η παρουσία οποιουδήποτε ατόμου στο κτίριο δεν αιτιολογείται.

Στο εν λόγω κτίριο φιλοξενείται εξοπλισμός που καλύπτει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σε τηλεφωνία και ευρυζωνικότητα της περιοχής της Κύμης. Εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκε μικρής έκτασης βλάβη σε συνδέσεις τηλεφωνίας και ADSL που αφορούν στην πόλη της Κύμης και τη γύρω περιοχή. Οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του Κέντρου θα ξεκινήσουν μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική η είσοδος στο κτίριο.

Ο OTE, στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι υποστηρίζει τις Αρχές στο έργο τους για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος και αναμένει το πόρισμά τους για την ταυτότητα του θύματος.
TAGS