Βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Αναλυτική πρόγνωση

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία ανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Χιονια τη νύχτα στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια δυτικοί βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα αυξηθούν και αργά το βραδυ θα βρέξει. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στα νοτια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νοτια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.