Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποίησαν, σήμερα Δευτέρα, οι αγρότες του νομού.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν όλες οι οργανώσεις των αγροτών και και μαζί τους για συμπαράσταση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας ,ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Φάνης Στεφανόπουλος ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και πολλοί άλλοι.

Αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας των αγροτών είναι πως κλείστηκε συγκεκριμένο ραντεβού με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη για αύριο στη 1:00 το μεσημέρι όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ Τσαυτάρη.

Οι αγρότες αποχώρησαν από τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας επιφυλασσόμενοι για τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης με τον υπουργό και συνέχισαν με πορεία αγροτικών μηχανημάτων στο Ναύπλιο.