current views are: 2

27 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση18:26

Συνελήφθη Ρομά στα Τρίκαλα για κλοπές

Ιδιαίτερη «αδυναμία» σε χρήματα και χρυσαφικά είχε ένας 27χρονος Ρομά στα Τρίκαλα ο οποίος και συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του νομού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. 

Δημοσίευση 18:26’
αρθρο-newpost

Ιδιαίτερη «αδυναμία» σε χρήματα και χρυσαφικά είχε ένας 27χρονος Ρομά στα Τρίκαλα ο οποίος και συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του νομού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. 

Ιδιαίτερη «αδυναμία» σε χρήματα και χρυσαφικά είχε ένας 27χρονος Ρομά στα Τρίκαλα ο οποίος και συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του νομού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. Εξιχνιάστηκαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 27χρονος με το πρόσχημα ότι εμπορευόταν διάφορα προϊόντα μετέβαινε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου, σε διάφορες περιοχές των Τρικάλων. Εκεί, αφού εντόπιζε οικίες, των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, εισερχόταν σ’ αυτές χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαιρούσε χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.

Πιο αναλυτικά, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς με την προαναφερόμενη μέθοδο διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:

– Την (23.07.2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε οικία 80χρονου και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και δύο πορτοφόλια με μικρό χρηματικό ποσό.

– Την (13.09.2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 43χρονου και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα φορητό υπολογιστή.

– Την (02.11.2013) το πρωί στα Τρίκαλα εισήλθε σε οικία 52χρονου και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.

– Την (24.01.2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, εισήλθε σε οικία 68χρονης και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το Ι.Χ. Φορτηγό που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.


σχετικα αρθρα