Μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές των Τρικάλων, ενώ ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς σκηνικού.

Xθες το βράδυ και λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα, σε κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, εισέβαλε 69χρονος Τρικαλινός.

Ο 69χρονος, όρμησε σε 44χρονη τρικαλινή υπάλληλο του καταστήματος και την περιέλουσε με βενζίνη και εν συνεχεία την πυρπόλησε με αναπτήρα, προκαλώντας τον πανικό και το σοκ όσων βρισκόταν μέσα στην επιχείρηση.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι άρχισαν να ουρλιάζουν και οι πιο ψύχραιμοι όρμησαν να σβήσουν τις φλόγες από το κορμί της 44χρονης, την ώρα που ο δράστης τρέπονταν σε φυγή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 44χρονη στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί στο χειρουργείο, με τους γιτρούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να σώζουν την ζωή της γυναίκας, που νοσηλεύεται με εγκαύματα Β΄ Βαθμού στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων που αναζητά τον 69χρονο δράστη που φέρεται να προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.